Интервју со Наташа Кондрашова-Атанасоска, фан на Тоше Проески: Љубовта кон Тоше ме донесе од суровиот Арктик во Крушево

Ова спаѓа меѓу оние приказни за кои велиме „животот пишува романи“. Наташа Кондрашова пред нешто повеќе од три години го замени животот во суровата арктичка руска Република Јакутија со живот во Крушево. Во оваа одлука најголема заслуга има нашиот сакан Тоше Проески, кој на денешен ден ќе навршеше 42 години, а кого го открила сосема … Продолжи со читање Интервју со Наташа Кондрашова-Атанасоска, фан на Тоше Проески: Љубовта кон Тоше ме донесе од суровиот Арктик во Крушево