Интервју со Игор Анѓелков: Никогаш не сум сакал да пишувам за нешто што го немам почувствувано

Збирката „Двојна експозиција“ на Игор Анѓелков, чија промоција се случи на 6 септември во МКЦ Клуб-ресторан, содржи 12 раскази дуално распоредени во шест целини, а нивната содржина го опфаќа целото човеково постоење. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber Книжевните разговори со Игор Анѓелков ги почнавме уште во времето кога ја објави збирката кратки раскази … Продолжи со читање Интервју со Игор Анѓелков: Никогаш не сум сакал да пишувам за нешто што го немам почувствувано