Хронологија на конфликтот помеѓу Лео Меси и Барселона

Аргентинецот кој 20 години е дел од Барселона, а 17 години игра за првиот тим, сака да си замине од каталонскиот клуб, но информациите за неговата иднина во и надвор од Барселона се менуваат како на филмска лента. Меси денеска најави дека околу 17. часот ќе издаде соопштение за конечната … Продолжи со читање Хронологија на конфликтот помеѓу Лео Меси и Барселона