Германски невролог нема многу оптимистички вести за состојбата на Шумахер: Тој е буден, но тоа е највеќе што може да направи

Францускиот канал ТМЦ го емитуваше документарниот филм „Михаел Шумахер: Во потрага по вистината” во кој се открива вистинската состојба на Шумахер но и за прогнозите за здравјето на седумкратниот Ф1 шампион. Германскиот невролог Ерих Ридерер, кој е дел од медицинскиот тим кој се грижи за здравјето на Шумахер, открива дека … Продолжи со читање Германски невролог нема многу оптимистички вести за состојбата на Шумахер: Тој е буден, но тоа е највеќе што може да направи