Гасната криза и Путин: Тој е уличен борец, а Западот изведува уметничко лизгање во Русија, додека Путин игра хокеј

Си Ен Ен анализира дека Русија во текот на изминатата деценија под водство на Владимир Путин е постојана грижа за Западот и тоа не е неосновано. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber Неспорно е дека Путин и блискиот круг на претседателот во овој период влечеа низа провокативни потези, некогаш поради припојување на делови од … Продолжи со читање Гасната криза и Путин: Тој е уличен борец, а Западот изведува уметничко лизгање во Русија, додека Путин игра хокеј