ГАЛЕРИЈА | Трагедијата во Турција и Сирија во дваесет фотографии

Постојат некои моменти кога за фотографите е многу тешко да го стиснат копчето на апаратот и да направат фотографија. Вакви беа и моментите забележани во несреќата во Турција и Сирија. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber Според најновиот извештај, над 5.000 луѓе загинаа во земјотресите кои ги погодија овие две држави. Официјалниот претставник на … Продолжи со читање ГАЛЕРИЈА | Трагедијата во Турција и Сирија во дваесет фотографии