ФОТО: Внимавајте каде се движите, змија се појави во центарот на Скопје

Во скопското Ново Маало, спроти Олимпискиот базен предмалку граѓани под автомобилите на паркингот пронајдоа змија. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber Влекачот е извлечен од страна на случајни минувачи. Немаме информации за кој тип на змија станува збор, а е долга повеќе од половина метар. Високите температури ги измамуваат влекачите на отворено, но многу … Продолжи со читање ФОТО: Внимавајте каде се движите, змија се појави во центарот на Скопје