ФОТО: Пендаровски го прими хуманитарецот Али Февзи

Претседателот Стево Пендаровски денеска го прими Али Февзи, хуманитарец од Скопје. На средбата Февзи го запозна претседателот Пендаровски со неговата иницијатива за донирање на поединци и семејства во социјален ризик, што беше интензивирана по почетокот на пандемијата на ковид-19. Февзи својата хумана мисија ја започна преку донирање на намирници од … Продолжи со читање ФОТО: Пендаровски го прими хуманитарецот Али Февзи