ФОТО | Мистеријата околу смртта на Силвана Арменулиќ: Да не беше таа, немаше да го има ниту Тома Здравковиќ

По емитувањето на филмот „Тома“, луѓето дополнително се заинтересираа за животот на легендарната пејачка на народна музика Силвана Арменулиќ која загина во сообраќајна несреќа. Бидејќи, како што вели легендата, без Силвана немаше да го има ниту Тома Здравковиќ. Силвана била таа што го препознала неговиот талент, а подоцна го отпеа нејзиниот голем хит „Šta će … Продолжи со читање ФОТО | Мистеријата околу смртта на Силвана Арменулиќ: Да не беше таа, немаше да го има ниту Тома Здравковиќ