ФОТО: „Мериот“ под полициска опсада, од Мијалков ни трага ни глас

Поранешниот шеф на УБК, Сашо Мијалков, од вчера попладне е недостапен, и полицијата не успеала да му го врачи решението за куќен притвор, што како мерка на претпазливост, на барање на обвинителството викендот го донесол Кривичниот суд. Со часови се бара Сашо Мијалков: Полицијата не може да му го врачи … Продолжи со читање ФОТО: „Мериот“ под полициска опсада, од Мијалков ни трага ни глас