ФОТО | Данијела е минато: Петар Грашо има нова љубов, во врска е со ќерката на Тончи Хуљиќ

На почетокот на мај, одекна веста за раскинувањето на 24-годишната врска помеѓу хрватските пејачи Данијела Мартиновиќ (50) и Петар Грашо (45), што тогаш ги шокираше бројните пријатели, семејството и колегите. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber – Вистина е дека Данијела и Петар живееја на одделни адреси во последните месеци, како поради деловни проекти, … Продолжи со читање ФОТО | Данијела е минато: Петар Грашо има нова љубов, во врска е со ќерката на Тончи Хуљиќ