ФОТО | Автобиографијата на Мира Фурлан ќе биде наскоро објавена: Трогателни редови посветени на нејзиниот син…

Познатата глумица од поранешните југословенски простори, Мира Фурлан, си замина пред една година токму за Божиќ во Лос Анџелес. Таа имаше 65 години и имаше компликации од западнонилскиот вирус, по што почина. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber Нејзиниот сопруг Горан Гајиќ, неодамна обелодени дека таа непосредно пред да почине завршила со пишување на … Продолжи со читање ФОТО | Автобиографијата на Мира Фурлан ќе биде наскоро објавена: Трогателни редови посветени на нејзиниот син…