ФК Академија Пандев: Вчера банкрот, денес фузија, утре директно во групите на ЛШ?

Од фудбалскиот клуб Беласица најавија дека по повод 100 годишнината од формирањето на струмичката гордост, ќе бидат изнесени големи новитети. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber Една од тие новитети е спојувањето на ФК Беласица со фудбалскиот клуб Академија Пандев предводен од поранешниот македонски репрезентативец Горан Пандев. Ваквите информации не ги коментираат од ФК … Продолжи со читање ФК Академија Пандев: Вчера банкрот, денес фузија, утре директно во групите на ЛШ?