ЕВРО 2020: Колку репрезентациите заработуваат од дресот – Македонија е на дното!

Утре (11 јуни) официјално ќе започне Европското првенство, многумина се прашуваат кој ќе ја освои титулата, за едни фаворити се Французите, за други Португалците, некои се обложуваат на Англичаните или Белгијците… Како и на повеќето големи спортски турнири, и на претстојниот европски шампионат битка ќе се води помеѓу два гиганти … Продолжи со читање ЕВРО 2020: Колку репрезентациите заработуваат од дресот – Македонија е на дното!