Еве како ќе изгледа еден час во живо на новата национална платформа оваа учебна година (ФОТО)

На денешната прес-конференција премиерот Зоран Заев и министерката за образование и наука Мила Царовска претставија како ќе изгледа еден час на единствената национална платформа за учење од далечина. Наставникот во живо, односно во реално време ќе го води часот со учениците. Присутните се гледаат на мониторот, по што се евидентира … Продолжи со читање Еве како ќе изгледа еден час во живо на новата национална платформа оваа учебна година (ФОТО)