Емина Јаховиќ ќе го тужи Мустафа за 26 месеци неплатена алиментација: „Не им е платено здравствено осигурување на децата“

Емина Јаховиќ (39) законски ќе бара правда затоа што нејзиниот поранешен сопруг Мустафа Сандал не плаќал алиментација за неговите синови Јаман и Јавуз цели 26 месеци. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber Како што дознава „Telegraf“ , Емина посочила дека нема да го прифати фактот дека Мустафа не ги исполнува своите обврски особено она … Продолжи со читање Емина Јаховиќ ќе го тужи Мустафа за 26 месеци неплатена алиментација: „Не им е платено здравствено осигурување на децата“