ЕКСКЛУЗИВНО ИНТЕРВЈУ со фронтменот на Ван Гог, Звонимир Ѓукиќ – Ѓуле

Рок бендот Ван Гог, денеска, во соработка со „Слободен печат“ и „Баги Комуникации“ ја промовираше книгата насловена по последниот албум, „Море без обала“. За таа цел, членовите на Ван Гог ја посетија редакцијата на веб изданието на „Слободен печат“. На наше огромно задоволство, имавме можност да поразговараме со фронтменот на групата,  Звонимир Ѓукиќ – Ѓуле. … Продолжи со читање ЕКСКЛУЗИВНО ИНТЕРВЈУ со фронтменот на Ван Гог, Звонимир Ѓукиќ – Ѓуле