Џек Николсон не е виден во јавност повеќе од една година: Блиски пријатели стравуваат дека оскаровецот страда од деменција

Џек Николсон се смета за едно од најголемите светски актерски имиња, а иако можеби глумел во повеќе класици отколку кој било друг, од 2010 година нема снимено ниту еден филм. Последна беше споредната улога во „Како знаеш“ , филм што го сними за услуга на режисерот Џејмс Л. Брукс, откако отпадна Бил Муреј. Играјќи во … Продолжи со читање Џек Николсон не е виден во јавност повеќе од една година: Блиски пријатели стравуваат дека оскаровецот страда од деменција