Цветанов: По 50 милиони евра награда за „фраерите“ кои ќе ги донесат Груевски и Мијалков

Претседателот на Совет за унапредување и надзор на ревизијата Ване Цветанов преку својот Фејсбук профил излезе со интересен предлог како бегалците Никола Груевски и Сашо Мијалков да се пронајдат и вратат зад решетки. Национална па меѓународна потерница – полицијата го бара Мијалков по сите канали „Иницирам подготовка и носење на … Продолжи со читање Цветанов: По 50 милиони евра награда за „фраерите“ кои ќе ги донесат Груевски и Мијалков