Бети Вајт се подготвува да го прослави својот 100-ти роденден на легендарен начин – и сите сме поканети!

На Бети Вајт се подготвува возбудлива прослава! Бети Вајт ќе наполни 100 години и ќе прослави на голем начин. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber Вајт, поранешната „Golden Girl“ и национално богатство, полни 100 години на 17 јануари 2022 година и планира нешто посебно да го одбележи големиот ден – ги поканува фановите да … Продолжи со читање Бети Вајт се подготвува да го прослави својот 100-ти роденден на легендарен начин – и сите сме поканети!