Барселона во сè полоша ситуација, a Лапорта најави уште неколку засилувања!?

Првиот човек на каталонскиот клуб, повратникот на функцијата Жоан Лапорта ги разјасни работите, дека тој и неговиот тим одлучуваат, но проблемот е во сегашната ситуација. – Дури е полошо отколку што мислев, има големи загуби, трошоците се поголеми од приходот, плус ситуацијата околу високите договори нè принудува да направиме кратења и некои непопуларни избори. Не … Продолжи со читање Барселона во сè полоша ситуација, a Лапорта најави уште неколку засилувања!?