Баерн за Левандовски ги бара сите пари одеднаш бидејќи не верува дека Барселона ќе постои за година-две!?

Челниците на Баерн Минхен конечно попуштија и се согласија да го продадат Роберт Левандовски на Барселона, но под услов каталонскиот тим бараната сума да ја плати одеднаш. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber Причината за таквото барање е бидејќи во германскиот тим не веруваат дека Барселона ќе постои за година до две. Баерн Минхен … Продолжи со читање Баерн за Левандовски ги бара сите пари одеднаш бидејќи не верува дека Барселона ќе постои за година-две!?