Анкета: Ако навистина направиле злосторства би ги осудил по 600 години

Судењето на лидерите на ОВК веќе со денови е главна тема во Косово, а предизвика и заострена реторика во регионот. Бура од реакции по изјавата на Вучиќ: Двојниот живот на Србија во меѓународните односи е вистинска закана за регионалната стабилност   Екипата на Слободен печат беше во Косово за да … Продолжи со читање Анкета: Ако навистина направиле злосторства би ги осудил по 600 години