Аналитичари: Лидерска за да се договори националната стратегија за надворешната политика

Средбите на лидерите на политичките партии треба да бидат нормални и чести, но истите да се корисни и во интерес на граѓаните и државата, сметат политичките анилитичари, коментирајќи го ултиматумот на опозицискиот лидер Христијан Мицкоски и најавената блокада по секоја цена на работата на Собранието. Според нив, лидерските средби треба да служаат за да се … Продолжи со читање Аналитичари: Лидерска за да се договори националната стратегија за надворешната политика