Зошто исчезнувањето на Марија се држи во строга тајност?

Дваесет и осумгодишната Марија Брзакова од струмичко село Босилово исчезна на 18-ти минатиот месец. Исто толку (18) денови минуваат во исчекување на нејзините најблиски и семејството дека таа ќе се врати дома. Младата Брзакова, на 18 јануари (сабота) наутро излегла од својот дом и не се вратила. Каде отишла, засега … Продолжи со читање Зошто исчезнувањето на Марија се држи во строга тајност?