Жена се породи под мост во Прилеп

Жена сама се породила под мостот на улицата „Димо Наредникот“ во градот, каде што живеела. Од речното корито нејзе и нејзиното бебе ги извадила екипа на противпожарната служба, пренесува Маркукуле. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber Согласно пишувањата на очевидците на социјалните мрежи, жената била од ромска националност. Таа подолго време живеела токму пред … Продолжи со читање Жена се породи под мост во Прилеп