Здраво, Роберт Де Ниро сака нешто да ви каже! (ВИДЕО)

Славниот актер Роберт Де Ниро реши да се огласи по повод непредвидливата ситуација која го погоди целиот свет.

Тој апелираше сите луѓе во светот да ја сфатат сериозноста на ситуацијата и смртоносниот вирус кој секојдневно зема многу животи.

Со видео порака ја воодушеви целата публика, па така никој не остана рамнодушен на неговите зборови.

„Здраво, тука е Роберт Де Ниро. Сите треба да останеме дома. Мора да го спречиме ширењето на овој вирус и тоа можеме да го направиме само доколку се држиме заедно. Не за да се заштитиме само себе си, туку да ги заштитиме и другите и сите постари лица кои ги сакаме. Ве молам. Ве набљудувам“.

Видео на денот