За пет дена бил поставен централниот довод на кислород во тетовската модуларна болница

За инсталација на централен довод за кислород во тетовската ковид модуларна болница која изгоре до темел, болницата има склучено посебен договор кој не е дел од примопредавањето коешто било направено со Министерството за здравство (МЗ). На Тетовската клиничка болница, МЗ и ја има дадено модуларната болница без довод на кислород. Потоа, една приватна компанија од … Продолжи со читање За пет дена бил поставен централниот довод на кислород во тетовската модуларна болница