Вулин: Србија нема да влезе во НАТО и нема да поддржи санкции против Русија

Србија, под сегашното раководство, строго ќе се придржува до воената неутралност, нема да влезе во НАТО и нема да поддржи санкции против Русија, изјави српскиот министер за внатрешни работи Александар Вулин. Сѐ додека Србија е управувана од претседателот Александар Вучиќ и додека јас сум во безбедносните структури, Србија нема да стане членка на НАТО и … Продолжи со читање Вулин: Србија нема да влезе во НАТО и нема да поддржи санкции против Русија