Вртелешките вртат на приватен имот пред СЦ „Борис Трајковски“, Градот и Општина Карпош не биле надлежни за дозвола

По три години, повторно на неурбанизираниот простор пред  СЦ „Борис Трајковски“ е распослан забавен парк со десетина реквизити. И повторно, како и тогаш, така и сега сите креваат рамења и никој не знае да одговори ниту кој дал дозвола  тука да се подигне Луна парк, ниту колку време ќе биде таму. Што е најважно, никој … Продолжи со читање Вртелешките вртат на приватен имот пред СЦ „Борис Трајковски“, Градот и Општина Карпош не биле надлежни за дозвола