ВРЕМЕТО НЕ МЕ ИЗЛЕЧИ: Анастасија зборува за Аркан, а еве што избрал за неа пред да биде убиен

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Анастасија Ражнатовиќ отворено зборува колку е блиска со својата мајка и дека ја смета за своја најдобра другарка. Нејзиниот брат Вељко исто така е премногу заштитнички настроен кон неа.

Но, таа не заборава да се сети ниту на својот покоен татко, на кој мисли секој ден.

„Секој ден ми недостига, не можам да издвојам некоја посебна ситуација, ниту пак мислам дека треба да се случува нешто за да сфатам колку ми недостига некој што го сакам. Времето не ме излечи, треба да научиш да живееш со тоа“, изјавила таа.

Исто така, открила и дека за своето полнолетство, Цеца ѝ ги дала обетките кои татко ѝ внимателно ги избрал за нејзе неколку дена пред да биде убиен.

Видео на денот