ВО ЖИВО: Вонредна прес-конференција на премиерот Ковачевски

Димитар Ковачевски, премиер на РСМ.Фото: МИА

Владата за во 21:15 часот најави вонредна прес-конференција на премиерот Димитар Ковачевски.

Погледнете ја во живо:

Видео на денот