ВО ЖИВО | Прес-конференција на премиерот Заев, министерот Маричиќ и судијата Нанев

Зоран Заев
Зоран Заев / Фото: Влада на Република Северна Македонија

Прес-конференција на премиерот Зоран Заев, министерот за правда Бојан Маричиќ и претседателот на Основниот суд во Кавадарци Лазар Нанев.

 

Видео на денот