ВО ЖИВО | Прес-конференција на Државната изборна комисија

Локални избори во Северна Македонија / 17 октомври 2021 / Фото: EPA-EFE/GEORGI LICOVSKI

Државната изборна комисија (ДИК) на јавна седница ќе ги објави конечните резултати од првиот круг на изборите за градоначалници и советници во 80 општини и Градот Скопје.

Видео на денот