ВО ЖИВО: Пречек на бугарскиот премиер Петков пред Владата на РСМ

Новиот бугарски премиер Кирил Петков пристигна во еднодневна посета на Република Северна Македонија.

Пред објектот на Владата Петков беше пречекан од македонскиот премиер Димитар Ковачевски и од делегација од високи функционери од Владата и од Собранието на РСМ.

Во текот на денот ќе следуваат официјалните разговори.

Видео на денот