ВО ЖИВО: Обраќање на Заев во Прилеп по повод јубилејот „80 години од Денот на народното востание“

Зоран Заев
Зоран Заев / Фото: Влада на Република Северна Македонија

 Обраќање на претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев на свеченоста по повод „80 години од Денот на народното востание, 11 Октомври” на плоштадот „Методија Андонов – Ченто” во Прилеп.

На настанот ќе се обратат и градоначалникот на Прилеп, Илија Јовановски и претседателот на Главниот одбор на Сојузот на Борците, Никола Стојановски.

Видео на денот