ВО ЖИВО | Обраќање на премиерот Ковачевски на Генералната дебата на ООН

Димитар Ковачевски во ООН / 24 септември 2022 / Фото: Влада на Република Северна Македонија

Обраќање на премиерот Димитар Ковачевски на Генералната дебата на 77. Генерално собрание на Обединетите Нации во Њујорк.

Видео на денот