ВО ЖИВО: Изјава на претседателот на СДСМ Димитар Ковачевски

Премиерот и лидер на СДСМ Димитар Ковачевски по средбата со лидерот на ВМРО-ДПМНЕ даде изјава пред медиумите.

Видео на денот