ВО ЖИВО | Изјава на претседателот на ДИК, Даштевски на симулација на постапката за гласање

Фото: Слободен печат/Драган Митрески

Изјава на претседателот на Државната изборна комисија, Александар Даштевски на симулацијата на постапката за гласање на Локалните избори 2021.

Видео на денот