ВО ЖИВО | Изјава на премиерот Заев

Зоран Заев
Зоран Заев / Фото: Влада на Република Северна Македонија

Изјава на премиерот Зоран заев по објавувањето на првиот реализиран проект од новиот инвестициски циклус на Пивара Скопје.

Видео на денот