ВО ЖИВО: Изјава на Христијан Мицкоски

Фото: ВМРО-ДПМНЕ

Изјава на претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, по средба со просветни работници во општина Тетово.

Видео на денот