Во среда ќе биде отворен нов пункт за издавање лични документи во Идризово

Во среда ќе се отвори нов пункт за вадење лични документи кои што ќе се наоѓа во склоп на Центарот за обука во Идризово најави техничкиот министер за внатрешни работи Панче Тошковски за Слободен печат. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber „Во среда ќе се отвори нов пункт за вадење лични документи кои што … Продолжи со читање Во среда ќе биде отворен нов пункт за издавање лични документи во Идризово