Во Србија е уапсен Насер Кељменди, најголемиот наркобос на Балканот

Насер Кељменди (63), кој беше приведен денес во Лозница, е добро познат во јавноста затоа што американската ДЕА го карактеризираше како најголем регионален наркобос. Почнал како шверцер на текстил, но во меѓувреме „напредувал“ кон шверц со наркотици. Тој не е сам во таа деловна активност. Насер е најстариот член на „Јатачкото семејството“ Кељменди, како што … Продолжи со читање Во Србија е уапсен Насер Кељменди, најголемиот наркобос на Балканот