Владата денеска ќе ја одржи редовната 74-та седница

Владата на Република Северна Македонија денеска ќе ја одржи редовната 74-та седница со повеќе точки на дневниот ред од својата програма за работа и од интерес на граѓаните, соопшти владината прес-служба.

За донесените одлуки и заклучоци од редовната 74-та седница, која ќе се одржи преку видеоконференциска интернет врска, јавноста ќе биде известена преку соопштение веднаш штом ќе биде завршена.

Видео на денот