ВИДЕО: Вработен во УЈП дреме на работното место

Службеник на УЈП спие на работното место / Скопје / 16 септември 2021 / принстскрин/Фејсбук

Вработен во Управата за јавни приходи денеска е снимен како спие на работното место, објави порталот Pacensure.com.

На видеото, кое до порталот го испратил читател, се гледа како службеникот задремал седејќи на работната маса.

Според објавата на порталот, службеникот спиел повеќе од дваесет минути, додека пред неговата канцеларија во архивата во генералната дирекција на УЈП, странки чекале да бидат услужени.

Видео на денот