ВИДЕО | Водњанци загрижени: И кај нас може да падне зграда поради отворено градилиште

Фото: Скриншот

Читателка на „Слободен печат“ вечерва реагираше по повод уривањето на зграда во Белград поради поткопување на земјиштето од соседното градилиште.

Таа вели дека и во Скопје, на Водно стравуваат од слична ситуација. Станарите од зградата неколку пати реагирале во Град Скопје да се изгради потпорен ѕид, но досега не е сторено ништо, вели читателката.  Објектот се наоѓа под хотелот Панорама, вели читателката, и ни го испрати следново видео.

 

 

Видео на денот