ВИДЕО | „Тој ден ме силуваше три пати“: Сара скокнала во морето полно со ајкули за да се спаси

Сара Ренсом била затворена шест месеци на приватниот остров на американскиот мултимилионер, педофилот Џефри Епштајн. Таа била оставена на милост и немилост на островот, но се осмелила да зборува за тоа само кога нејзиниот злоставувач беше пронајден мртов во затворската ќелија во август 2019 година. „Сакам да ги охрабрам другите жртви да зборуваат“, им кажала … Продолжи со читање ВИДЕО | „Тој ден ме силуваше три пати“: Сара скокнала во морето полно со ајкули за да се спаси