ВИДЕО: Скопскиот бербер Али доби награда за маж на годината, но размислува да се откаже од хуманитарната работа

Али Февзи е бербер од Скопје кој пред осум месеци, поточно од почетокот на Ковид кризата почна да им помага на лица во социјален ризик. Неговата дејност почна скромно, на почетокот им помагаше само на неколку семејства на ден. Но откако за неговата хуманитарна дејност се слушна насекаде, брзо се … Продолжи со читање ВИДЕО: Скопскиот бербер Али доби награда за маж на годината, но размислува да се откаже од хуманитарната работа