ВИДЕО | Проф. Ременски: Бегството на Мијалков е голем удар и срам за нашиот правосуден систем

Бегството на Мијалков е голем удар и срам за нашиот правосуден систем. За мене ова не е неочекувано и е голема опомена час поскоро да се направи реструктурирање на редовите на рамките на институциите по однос на одговорноста, за прашањата за оваа „дозволена неказнивост“. Ако Таргет – Тврдина беше случајот … Продолжи со читање ВИДЕО | Проф. Ременски: Бегството на Мијалков е голем удар и срам за нашиот правосуден систем