ВИДЕО: Приведен е човекот кој денеска со пиштол се шеташе низ Аеродром

Пиштолот со кој ги заплашувал минувачите бил пластичен / Фото: Принтксрин
Приведен е човекот кој денеска со пиштол се шеташе низ населбата Аеродром. Пиштолот со кој ги заплашувал минувачите не бил вистински, туку пластичен, а повеќе детали за инцидентот од МВР најавија во најскоро време.

Претходно на социјалната мрежа Твитер, беше објавено видео од напаѓачот, но некои граѓаните сметаа дека станува збор за снимање на некаква реклама или филм.

Видео на денот